Light Cargo Trousers Bone White

3 500,-
Størrelse

Hvite cargobukser fra Filippa K. Light Cargo Trousers Bone White har en løs passform, laget av en lett twillblanding av sertifisert økologisk bomull og lin. Buksene har en medium høy midje, og ekstra lang lengde. Buksene er desginet med cargo-inspirerte detaljer. 

  • Løs passform
  • To store lommer på sidene
  • Lang lengde

Farge: Hvit

 54% bomull, 46% lin. 

Modellen er 167 cm høy og har på størrelse 36. 

Filippa K er en stor del av Retro sin historie. Retro eide i sin tid Filippa K butikken i Trondheim, så dette er et merke vi er godt kjent med! Fra Filippa K finner du klassikerne Hutton Trouser, Darcey Wool Trouser, Davina Blazer og Alexa Coat - dette er alle klassiske og tidløse plagg som vi tar inn sesong etter sesong. Med Filippa K kan du enkelt bygge en elegant og tidløs basegarderobe. 

De beste basisplaggene til kapselgarderoben

Filippa K tilfører de beste basisplaggene til garderoben! Filippa Knutsson grunnla merket i 1993. Hun så et behov for enkle, praktiske plagg som svarer på virkelige hverdagsopplevelser - designet med stil og for komfort. Filippa K har vokst bærekraftig gjennom årene og er i dag kjent for det minimalistiske uttrykket, god kvalitet og slitesterke plagg laget i bærekraftige materialer. Kjøper du plagg fra Filippa K kan du være sikker på at du får brukt det igjen og igjen, år etter år. Bla deg gjennom utvalget av Filippa K kjoler, myke og varme gensere, tidløse dresser og stilrene, klassiske kåper som varer i mange år, og finn dine favoritter! 

Shop the look