Luisa Cool Wool Trouser Black

1 900,-
Størrelse

Luisa Cool Wool Trouser fra Filippa K. 

Klassisk dressbukse vevd i en slitesterk kvalitet i Portugal. Buksen har god lengde, vanlig høyde på livet og rett passform.
Kombiner den sammen med Jackie Cool Wool Blazer eller Sasha Cool Wool Blazer i samme kvalitet for et komplett antrekk. 

 

Farge: Sort 

 

Luisa Cool Wool er en del av Core kolleksjonen til Filippa K. Plaggene i denne kolleksjonen leverer tidløse klassikere til garderoben og kommer aldri på salg. 

 

98% ull og 2% elastan. 

Filippa K er en stor del av Retro sin historie. Retro eide i sin tid Filippa K butikken i Trondheim, så dette er et merke vi er godt kjent med! Fra Filippa K finner du klassikerne Hutton Trouser, Darcey Wool Trouser, Davina Blazer og Alexa Coat - dette er alle klassiske og tidløse plagg som vi tar inn sesong etter sesong. Med Filippa K kan du enkelt bygge en elegant og tidløs basegarderobe. 

De beste basisplaggene til kapselgarderoben

Filippa K tilfører de beste basisplaggene til garderoben! Filippa Knutsson grunnla merket i 1993. Hun så et behov for enkle, praktiske plagg som svarer på virkelige hverdagsopplevelser - designet med stil og for komfort. Filippa K har vokst bærekraftig gjennom årene og er i dag kjent for det minimalistiske uttrykket, god kvalitet og slitesterke plagg laget i bærekraftige materialer. Kjøper du plagg fra Filippa K kan du være sikker på at du får brukt det igjen og igjen, år etter år. Bla deg gjennom utvalget av Filippa K kjoler, myke og varme gensere, tidløse dresser og stilrene, klassiske kåper som varer i mange år, og finn dine favoritter! 

Shop the look