Vidda Jacquard Trousers Ecru Mix

2 200,-
Størrelse

Klassiske og lette linbukser fra Holzweiler. Vidda Jacquard Trousers Ecru Mix har en naturinspirert jacquardfinish. Buksene er høye i livet. De er laget av en blanding av bomull og lin og har brede ben med plisserte detaljer og sidelommer. Bruk den sammen med matchende skjorte for et sett.

  • Avslappet passform
  • Høy i livet
  • Vide ben
  • Glidelås -og knappelukking
  • To lommer i front og to bak

Farge: Sand/lys beige

Skall: 70% bomull, 30% lin. Fôr: 100% bomull. 

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look