Vidda Trouser Camel

2 800,-
Størrelse

Vidda Trouser i fargen camel fra Holzweiler har akkurat kommet inn! Denne har blitt en klassiker fra Holzweiler, og sitter middels høyt i livet, har stikklommer, beltehemper og vide ben. Styles med tilhørende Dais skjorte i samme farge for å skape et sofistikert sett!

  • Bukse med vide bein med ekstra sømdetaljer
  • Nyhet fra Holzweilers Pre-spring-24 kolleksjon
  • Utført i ullblanding

Farge: Brun (Camel)

53%polyester, 30% ull, 17% viscose. 

Modellen er 173 cm og har på seg str. small.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look