Passage Fluffy Knit Cardigan Dk Grey

4 500,-
Størrelse

Når det kommer til høstens -og vinterens garderobe, er Passage Fluffy Knit Cardigan fra Holzweiler et absolutt must. Denne varme cardiganen tilbyr den perfekte kombinasjonen av komfort og stil, og vil bli din trofaste følgesvenn gjennom kjølige dager. Cardiganen er designet med en lang lengde og knappelukking foran. Holzweiler har valgt de fineste materialene for å sikre at denne cardiganen føles myk og behagelig mot huden. Den holder deg varm og stilfull selv på de kaldeste vinterdagene, og du vil ønske å pakke deg inn i den hele sesongen. Style den med et uformelt antrekk for en avslappet look, eller bruk den sammen med dressbukser for en mer formell look.

Farge: Dk Grey

59% Alpaca, 25% akryl, 15% eylon, 1% elastan. 

Modellen er 168 cm og har på seg str. XS.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look