Serena Knit Cardigan White

2 600,-
Størrelse

Strikket cardigan med knappelukking og krage fra Holzweiler. Serena Knit Cardigan er en elegant og allsidig cardigan som passer perfekt for enhver anledning. Denne cardiganen kommer med knappelukking og frontlommer som gir både funksjonalitet og stil. Laget av ren, økologisk bomull, har Serena Knit Cardigan en myk og behagelig følelse mot huden. Med sin fiskebensfinish og firkantete silhuett, tilbyr denne kardiganen en unik tekstur og en moderne look. Den klassiske kragen gir et tidløst preg som gjør den enkel å kombinere med både hverdags- og kontorantrekk.

  • Strikket cardigan fra Holzweiler
  • Knappelukking foran
  • Frontlommer
  • Klassisk krage 
  • Har en fiskebensfinish
  • Firkantet (boxy) silhuett
  • Elegant og allsidig, passer til både hverdags- og kontorantrekk

Farge: Hvit

100% bomull.

Modellen er 168 cm og har på seg str. small.

Holzweiler er et merke vi har tilbydd helt siden kleshengerlogoen, og er et merke vi er stolte over å kunne fortsette å tilby våre kunder i dag. I dag har Holzweiler flere bestselgere til både dame og herre. Blant annet Cocoon Bag, Eila DressRanger National Tee, Duke National Crew, Tine Knit Cardigan, skjerf som Aster og Fresia og de populære dunjakkene fra Holzweiler Loen og Besseggen, som kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger!

Starten til Holzweiler 

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Shop the look