Tine Fluffy Cardigan Black

3 800,-
Størrelse

Nyhet fra Holzweiler sin pre-spring 24-kolleksjon! Tine fluffy cardigan i mykt alpaca garn og gir en  "hårete" look, og er perfekt for kalde dager Cardiganen kommer med lommer foran og lukkes med glidelås. Like lekker til dressbukse, jeans eller som et sett sammen med skjørtet Fure knit skirt

  • Klassisk cardigan du kan ha lenge
  • Utført i varm alpaca
  • Laget av myk alpakka
  • Glidelåslukking
  • To lommer foran
  • Ribbestrikkede mansjetter og nedre kant 

Farge: Svart

55% Alpaca, 24% Acrylic, 19% Nylon, 2% Elastane (Spandex)

Alpakkagarn er varmt og behagelig mot huden: det svir ikke og er hypoallergent fordi det ikke har lanolin. 

Modellen er 173 cm og har på seg str. small.

Holzweiler er et merke vi har tilbydd helt siden kleshengerlogoen, og er et merke vi er stolte over å kunne fortsette å tilby våre kunder i dag. I dag har Holzweiler flere bestselgere til både dame og herre. Blant annet Cocoon Bag, Ranger National Tee, Duke National Crew, Tine Knit Cardigan, skjerf som Aster og Fresia og de populære dunjakkene fra Holzweiler Loen og Besseggen, som kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger!

Starten til Holzweiler 

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Shop the look