Tine Fluffy Cardigan Black

3 800,-
Størrelse

Nyhet fra Holzweiler sin pre-spring 24-kolleksjon! Tine fluffy cardigan i mykt alpaca garn og gir en  "hårete" look, og er perfekt for kalde dager Cardiganen kommer med lommer foran og lukkes med glidelås. Like lekker til dressbukse, jeans eller som et sett sammen med skjørtet Fure knit skirt

  • Klassisk cardigan du kan ha lenge
  • Utført i varm alpaca

Farge: Svart

55% Alpaca, 24% Acrylic, 19% Nylon, 2% Elastane (Spandex)

Alpakkagarn er varmt og behagelig mot huden: det svir ikke og er hypoallergent fordi det ikke har lanolin. 

Modellen er 173 cm og har på seg str. small.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look