Tine Knit Cardigan Blue Mix

4 200,-
Størrelse

Favoritten er tilbake!

Holzweiler Tine Knit Cardigan i Blue Mix er en perfekt tilføyelse til garderoben din denne sesongen! Denne strikkejakken har en fantastisk fin sammensetning av farger og er laget av en myk mohair-, ull- og nylonblanding som gir den ekstra komfort.

Jakken er designet med en faded effekt. Med en oversized passform, brede ermer og lett trompetfasong er denne strikkejakken både avslappet og elegant. Den har også en turtleneck og glidelås i front som gir den et moderne og praktisk utseende. Tine Cardigan har også to lommer i front. 

Denne strikkejakken er kort og vid i modellen, og kan enkelt styles med både sommerkjoler og jeans. Den er perfekt for å holde deg varm på kjølige kvelder, eller som et komfortabelt tillegg til ethvert antrekk. Med en evigvarende design og høy kvalitet er Holzweilers Tine Knit Cardigan en investering som vil vare i mange sesonger fremover.

Farge: Grønn og blå

Materialer: 33% Mohair, 33% Ull, 29% Nylon, 5% Elastan.

Mohair er laget av håret til Angora-geiten. Mohair er kjent for sin høye glans og glans, og er både slitesterk og spenstig.

Modellen er 168 cm og har på seg str. XS.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look