Wool Mohair Cardigan Denim Blue FN-WN-KNIT000515

5 000,-
Størrelse

Utforsk den behagelige Wool Mohair Cardigan fra Acne Studios i denimblå farge. Dette er en cardigan som både er stilfull og komfortabel! Bruk den sammen med jeans eller dressbukser i hverdagen. For en mer "dressed look" kan du bruke den over kjoler og skjørt sammen med høye hæler. 

  • Laget av en rik blanding av ull og mohair, som gir den en myk og luftig følelse
  • Knappelukking foran og praktiske lommer på forsiden
  • Avslappet passform 
  • Lengde som går til hoftene

Style ID: FN-WN-KNIT000515

Farge: Blå (Merkets farge: Denim Blue)

Skallet består av 34% mohair, 34% ull, 27% nylon og 5% elastan, mens kontrasten er 100% ull. 

Plagget er laget med resirkulert nylon, sertifisert ull i tråd med Responsible Wool Standard og sertifisert mohair i tråd med Responsible Mohair Standard.

Modellen er 180 cm og har på seg str. S.

Acne Studios leverer de populære Musubi veskene, klassiske og edgy jeans, t-skjorter med kunsteriske trykk, og mye mer som fanskaren elsker. Acne Studios ble opprettet som et grafisk design-, reklame- og filmproduksjonsselskap i Sverige av Johnny Johansson i 1996. Hans interesse for foto, arkitektur, kunst og samtidskultur var grunnmuren for selskapet. Året etter produserte Acne Studios hundre par enkle raw denim jeans med rette ben og karakteristiske røde sømmer. Disse ga de til unge kreative mennesker i Stockholm og jeansen ble oppdaget av redaksjoner som Wallpaper og franske Vouge. Acne Studios ble en kjempesuksess og utviklet seg til å bli et velrespektert mote-selskap. I dag produserer Acne Studios blant annet gensere, bukser, vesker, sko, t-skjorter, jakker og kjoler som blir båret av moteinteresserte folk verden rundt. Det som tidligere var et grafisk reklamebyrå er nå blitt “go to” merke for de som vil ha edgy, innovativ design som tilfører både klassikere og det lille ekstra til garderoben.

Shop the look