Back in stock

Andrea Wool Black

2 000,-
Størrelse

Andrea Wool Black fra Julie Josephine er en perfekt kuttet langermet genser laget i superlett pustende ull. Perfekt sammen med en enkel jeans eller under en blazer. På de ekstra kalde dagene er denne fin å bruke under en chunky ullgenser for ekstra varme. 

  • Laget av 100% ull
  • Slimfit passform
  • Allsidig baseplagg som er lett å style, passer til det meste

Farge: Svart

100% ull

Modellen er 180 cm og bruker str. S.

Julie Josephine har en betydningsfull plass i Retro sin historie, og vi er stolte av å presentere dette anerkjente norske klesmerket. Med grundig kjennskap til Julie Josephine og deres dedikasjon til design og kvalitet, tilbyr vi et nøye utvalg av basemodeller og bestselgere fra merket. Julie Josephine ble grunnlagt av Julie Josephine Blystad i 2016, og siden den gang har merket vokst organisk og utviklet seg til en fullstendig kolleksjon av basisplagg for kvinner. Vårt sortiment inkluderer t-skjorter, gensere, skjorter, bukser, og blazere. Fra Julie Josephine finner du en kolleksjon av ikoniske silhuetter, inkludert Agnes T-shirt, Alexa T-shirt, Andrea Longsleeve og Annie Longsleeve - alle designet med fokus på enkelhet, funksjonalitet og lang levetid.

Julie Josephine tilbyr basisplagg for din kapselgarderobe

Julie Josephine bruker kvalitetsmaterialer som sikrer langvarig bruk. Deres engasjement for gode materialer og perfekt utførelse gjør hvert plagg til en investering. Julie Josephine skiller seg ut med tidløse klassikere som beholder sin perfekte passform og farge, vask etter vask. Plaggene kan enkelt styles med det meste i garderoben din, og de er designet for å vare sesong etter sesong. Utforsk vårt utvalg av Julie Josephine hos Retro, og oppdag hvordan klassiske plagg kan gjøre en forskjell i din garderobe.

Shop the look