Anja Knit Sweater Pink Mix

3 500,-
Størrelse

Holzweiler's Anja Knit Sweater i Pink Mix er laget av en myk mohairblanding som føles luksuriøs mot huden din. Genseren har en unik ribbestruktur som gir den tekstur og stil, og ribbedetaljer på halsen, nederkanten og ermene som gir den ekstra finesse.

Farge: Pink Mix

33% mohair, 33% ull, 29% nylon og 5% elastan.

Modellen er 180 cm høy og bruker str. small.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look