Camilla Offwhite

1 200,-
Størrelse

Camilla pologenser fra Julie Josephine. Genser med høy hals i supermyk bomull med elastan som gir god stretch. Style den under en blazer, alene eller under en strikkegenser. 

  • Allsidig pologenser som passer perfekt til basegarderoben
  • Kan brukes både til hverdags og til mer pyntede anledninger, pynt den opp med skjørt og pene smykker og du er klar for fest
  • Laget av en blanding av bomull og elastan som gjør at den føles behagelig å ha på

Farge: Hvit

94% bomull, 6% elastan

Modellen er 180 cm og har på seg str. S.

Julie Josephine har en betydningsfull plass i Retro sin historie, og vi er stolte av å presentere dette anerkjente norske klesmerket. Med grundig kjennskap til Julie Josephine og deres dedikasjon til design og kvalitet, tilbyr vi et nøye utvalg av basemodeller og bestselgere fra merket. Julie Josephine ble grunnlagt av Julie Josephine Blystad i 2016, og siden den gang har merket vokst organisk og utviklet seg til en fullstendig kolleksjon av basisplagg for kvinner. Vårt sortiment inkluderer t-skjorter, gensere, skjorter, bukser, og blazere. Fra Julie Josephine finner du en kolleksjon av ikoniske silhuetter, inkludert Agnes T-shirt, Alexa T-shirt, Andrea Longsleeve og Annie Longsleeve - alle designet med fokus på enkelhet, funksjonalitet og lang levetid.

Julie Josephine tilbyr basisplagg for din kapselgarderobe

Julie Josephine bruker kvalitetsmaterialer som sikrer langvarig bruk. Deres engasjement for gode materialer og perfekt utførelse gjør hvert plagg til en investering. Julie Josephine skiller seg ut med tidløse klassikere som beholder sin perfekte passform og farge, vask etter vask. Plaggene kan enkelt styles med det meste i garderoben din, og de er designet for å vare sesong etter sesong. Utforsk vårt utvalg av Julie Josephine hos Retro, og oppdag hvordan klassiske plagg kan gjøre en forskjell i din garderobe.

Shop the look