Cass Rib Sweater Beige

3 800,-
Størrelse

Cass Rib Sweater Beige fra Holzweiler er en behagelig genser laget av 100% ekstra fin merinoull.

Genseren er detaljert med ribbestruktur og snitt for en avslappet passform. Lukkes med glidlås og er designet med høy hals. Dette er den perfekte genseren å slenge på seg på kjølige kvelder eller som et varmt og godt underlag under jakken på vinterstid. 

Farge: Beige

Materialer: 100 % ekstra fin merinoull.

Modellen er 168 cm og har på seg str. XS.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look