Nyhet!

Coco Emboss Crew Teal genser

1 800,-
Størrelse

Coco emboss crew genser fra Holzweiler er en deilig collegegenser fra den nye pre-spring 24-kolleksjonen. Genseren er i fresh blåfarge, med rund hals og vrangborder. Coco genser har Holzweiler-emblem trykket på brystet i "3D-effekt".

  • Økologisk bomull og polyester

Farge: Blå (teal)

70% økologisk bomull, 30% resirkulert polyester

Normal i størrelsen

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look