Crew-Neck Silk Cashmere Knit Black

6 300,-
Størrelse

Toteme strikkegenser laget av en luksuriøs blanding av silke og kasjmir. Crew-Neck Silk Cashmere Knit tilbyr en delikat og lett følelse, ideell for sommermånedene. Med sin klassiske, avslappede passform, crew neck og sidesplitt i kanten gir den en naturlig drapering. På venstre arm finner du et brodert monogram. Perfekt som en basegenser, tilfører denne Toteme-genseren en sofistikert touch til enhver garderobe.

  • Strikkegenser i silke og kasjmir
  • Avslappet passform
  • Crew neck
  • Sidesplitt
  • Monogram på armen

Farge: Svart

85% silke, 15% kashmir.

Toteme er et fashion og livsstilsmerke som lager både klassiske og edgy klær til den moderne kvinnen. Merket har base i Stockholm, og ble grunnlagt i 2014 av Karl Lindman og Elin Kling. Monogram-plaggene fra Toteme er spesielt populære, og hos Retro har vi blant annet bestselgeren Monogram Shirt med matchende bukser og shorts, og de populære Monogram-skjerfene! Klær fra Toteme er elsket av kvinner verden over og bæres jevnlig av moteikoner som Sienna Miller og Kate Bosworth. Her får du fantastiske materialer kombinert med utsøkt kvalitet og passform. I Toteme sine kolleksjoner finner du tidløse, elegante skjorter, jakker, bukser og blazere med mer.

Toteme leverer eleganse som varer i mange år

Hos Retro er vi stolte over å kunne tilby Toteme til våre kunder, og vi garanterer at du kommer til å finne flere favoritter fra merket! Toteme bruker stoffer som silke, kasjmir, alpakka og 100% ull i plaggene, noe som gir deg tidløse og elegante plagg som varer i mange år! Utforsk sesongens kolleksjoner - nå er utvalget best!