Florie RN Sweater Washed Sand

2 300,-
Størrelse

Myk strikkegenser fra Once Untold! Florie RN Sweater Washed Sand er strikket av en løststrikket mohairblanding. Med en oversized passform og en avrundet hals, vil denne chunky strikken lett bli en av dine favoritter denne våren!

  • Rund hals
  • Ribbestrikket hals, mansjetter og nedre kant
  • Avslappet passform

Farge: Beige 

27% Mohair, 26% Polyamid, 47% Akrylic. 

Modellen er 168 cm høy og har på størrelse XS.

Once Untold er et helt nytt merke hos Retro! Merket har base i Oslo, og ble startet av paret Anne og Espen. Once Untold ønsker å inspirere folk verden over til å føle seg selvsikker. Deres kolleksjoner består av elegante plagg som gir et uanstrengt uttrykk, og som sørger for at du føler deg stilfull og selvsikker, uansett anledning. 

Sommerkjoler til alle anledninger

Fra Once Untold finner du lette og elegante sommerkjoler i friske farger. Kjolene kommer i ulike lengder og snitt, så her finner du garantert sommerkjoler du kommer til å elske! Velg mellom minikjoler, midikjoler og wrap-kjoler.  Uansett hva du er på utkikk etter, så har vi et bredt utvalg sommerkjoler fra Once Untold som passer enhver smak og anledning. Fra klassiske silhuetter til trendy snitt, kolleksjonen gir deg muligheten til å uttrykke din personlige stil med lekenhet og raffinement.

Shop the look