Fure Fluffy Knit Sweater Beige

3 500,-
1 750,-
Størrelse

Holzweiler Fure Fluffy Knit Sweater er en behagelig og myk genser i ullblanding fra Holzweiler. Style denne  strikkegenseren med jeans for en avslappet look, eller bruk den med et elegant skjørt for en mer pyntet anledning. 

  • Rund hals
  • Lange ermer
  • Avslappet passform

Farge: Beige 

59% Alpaca, 25% akryl, 15% nylon, 1% elastan. 

Modellen er 168 cm og har på seg str. XS.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter.