Fure Fluffy Knit Sweater Dk Grey

3 500,-
Størrelse

Holzweiler Fure Fluffy Knit Sweater er den ultimate kombinasjonen av sofistikert design og komfort, og vil bli ditt favorittvalg for kjølige dager. Genseren har rundt hals og lange ermer og føles myk og behagelig mot huden. Style strikkegenseren med jeans for en avslappet look, eller bruk den med et elegant skjørt for en mer formell look. 

Farge: Dk Grey

59% Alpaca, 25% akryl, 15% nylon, 1% elastan. 

Modellen er 168 cm og har på seg str. XS.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look