Logo T-Shirt Cotton Pink FN-UX-TSHI000016

3 000,-
Størrelse

FN-UX-TSHI000016 Cotton Pink fra Acne Studios er en langermet t-skjorte som er kuttet til en avslappet unisex passform med hoftelengde. Detaljert med en Acne Studios stamp-logo fra 1996, distressed hals, mansjetter og fald. Laget av bomull med sprayet finish.

  • Avslappet unisex passform
  • Hoftelengde
  • Crew neck
  • Sprayet finish
  • Printet 'Acne Studios Stockholm 1996'
  • Distressed halskant, mansjetter og fald

Stil-ID: FN-UX-TSHI000016

Farge: Rosa

Laget av økologisk dyrket bomull.
Skall: 85 % bomull, 15 % ekte hamp

Stor i størrelsen, oversized passform. Modellen er 168 cm og har på seg str. XXS.

Acne Studios leverer de populære Musubi-veskene, klassiske og edgy jeans som Acne Studios 2022 modellen, t-skjorter med kunsteriske trykk, og mye mer som fanskaren elsker. Acne Studios ble opprettet som et grafisk design-, reklame- og filmproduksjonsselskap i Sverige av Johnny Johansson i 1996. Hans interesse for foto, arkitektur, kunst og samtidskultur var grunnmuren for selskapet. Året etter produserte Acne Studios hundre par enkle raw denim jeans med rette ben og karakteristiske røde sømmer. Disse ga de til unge kreative mennesker i Stockholm og jeansen ble oppdaget av redaksjoner som Wallpaper og franske Vouge. Acne Studios ble en kjempesuksess og utviklet seg til å bli et velrespektert mote-selskap.

Acne Studios - en del av Retro sitt DNA

I dag produserer Acne blant annet gensere, bukser, vesker, sko, t-skjorter, jakker og kjoler som blir båret av moteinteresserte folk verden rundt. Det som tidligere var et grafisk reklamebyrå er nå blitt “go to” merke for de som vil ha edgy, innovativ design som tilfører både klassikere og det lille ekstra til garderoben. 

Motehuset Acne Studios fra Stockholm har vært en viktig del av Retro sitt DNA i over 20 år. Fra begynnelsen med de klassiske jeansene har utvalget vårt fra Acne bare blitt større og større, i takt med at de har etablert seg som et av Skandinavias mest anerkjente motehus.

Stilen til Acne Studios kjennetegnes av svensk minimalisme, eksperimentell bruk av materialer og spesiallagde stoffer. I tillegg preges kolleksjonene i stor grad av sjefsdesigner Jonny Johanssons bruk av sidestilte kontraster, hans interesse for samtidskunst og presise øye for detaljer.

Gang på gang har Acne bevist at de ligger ett skritt foran ved å holde seg tidsaktuelle, og plukke opp trender tidlig. I kolleksjonene evner de å finne en god balanse mellom å stadig utfordre konseptet, og samtidig holde seg tro mot sitt eget uttrykk.

Shop the look