Merino R-Neck Sweater Blue Melange

1 700,-
Størrelse

Merino genser med normal passform fra Filippa K, strikket av lett merinoull i nydelig blåmelert farge. Merino R-Neck Sweater Blue Melange er et enkelt og klassisk plagg du kan style med både denim og dressbukser. Genseren kan også fint pyntes med skjørt og høye hæler til mer festlige anledninger.

  • Hoftelengde
  • Slank passform
  • Ingen stretch
  • Ribbede kanter
  • Rund hals
  • Laget av 100% ull

Farge: Blåmelert

100% ull

Modellen er 180 cm høy og bruker størrelse 36.

Filippa K er en stor del av Retro sin historie. Retro eide i sin tid Filippa K butikken i Trondheim, så dette er et merke vi er godt kjent med! Fra Filippa K finner du klassikerne Hutton Trouser, Darcey Wool Trouser, Davina Blazer og Alexa Coat - dette er alle klassiske og tidløse plagg som vi tar inn sesong etter sesong. Med Filippa K kan du enkelt bygge en elegant og tidløs basegarderobe. 

De beste basisplaggene til kapselgarderoben

Filippa K tilfører de beste basisplaggene til garderoben! Filippa Knutsson grunnla merket i 1993. Hun så et behov for enkle, praktiske plagg som svarer på virkelige hverdagsopplevelser - designet med stil og for komfort. Filippa K har vokst bærekraftig gjennom årene og er i dag kjent for det minimalistiske uttrykket, god kvalitet og slitesterke plagg laget i bærekraftige materialer. Kjøper du plagg fra Filippa K kan du være sikker på at du får brukt det igjen og igjen, år etter år. Bla deg gjennom utvalget av Filippa K kjoler, myke og varme gensere, tidløse dresser og stilrene, klassiske kåper som varer i mange år, og finn dine favoritter!