Merino R-Neck Sweater Pale Rose

1 700,-
850,-
Størrelse

Merino R-Neck Sweater Pale Rose fra Filippa K er en lett strikket genser i merinoull. Genseren har ribbede kanter og rund hals. Delikat og feminin genser i som passer ypperlig til en lys jeans og under en blazer. 

  • Laget av 100% merinoull
  • Normal passform
  • Hoftelengde
  • Finnes i flere farger

Farge: Rosa. 

100% merinoull. Må håndvaskes kaldt.

Normal i størrelsen. Modellen er 168 cm og har på seg str. XS.

Filippa K er en stor del av Retro sin historie. Retro eide i sin tid Filippa K butikken i Trondheim, så dette er et merke vi er godt kjent med! Fra Filippa K finner du klassikerne Hutton Trouser, Darcey Wool Trouser, Davina Blazer og Alexa Coat - dette er alle klassiske og tidløse plagg som vi tar inn sesong etter sesong. Med Filippa K kan du enkelt bygge en elegant og tidløs basegarderobe. 

De beste basisplaggene til kapselgarderoben

Filippa K tilfører de beste basisplaggene til garderoben! Filippa Knutsson grunnla merket i 1993. Hun så et behov for enkle, praktiske plagg som svarer på virkelige hverdagsopplevelser - designet med stil og for komfort. Filippa K har vokst bærekraftig gjennom årene og er i dag kjent for det minimalistiske uttrykket, god kvalitet og slitesterke plagg laget i bærekraftige materialer. Kjøper du plagg fra Filippa K kan du være sikker på at du får brukt det igjen og igjen, år etter år. Bla deg gjennom utvalget av Filippa K kjoler, myke og varme gensere, tidløse dresser og stilrene, klassiske kåper som varer i mange år, og finn dine favoritter! 

Shop the look