Mika Yak Funnelneck Sweater Driftwood

3 200,-
Størrelse

Høyhalset genser fra Filippa K med oversized passform og lengde til hoftene. Mika Yak Funnelneck Sweater er strikket av myk yakullblanding. Ta den på over en t-skjorte og slanke bukser, eller bruk den over skuldrene med en blazer.

  • Oversized passform
  • Senkede skuldre
  • Hoftelenge
  • Litt stretch
  • Høy hals

Farge: Brun

54 % ull (RWS), 22 % Yak-hår, 19 % polyamid (mekanisk resirkulert), 5 % elastan

Filippa K er en stor del av Retro sin historie. Retro eide i sin tid Filippa K butikken i Trondheim, så dette er et merke vi er godt kjent med! Fra Filippa K finner du klassikerne Hutton Trouser, Darcey Wool Trouser, Davina Blazer og Alexa Coat - dette er alle klassiske og tidløse plagg som vi tar inn sesong etter sesong. Med Filippa K kan du enkelt bygge en elegant og tidløs basegarderobe. 

De beste basisplaggene til kapselgarderoben

Filippa K tilfører de beste basisplaggene til garderoben! Filippa Knutsson grunnla merket i 1993. Hun så et behov for enkle, praktiske plagg som svarer på virkelige hverdagsopplevelser - designet med stil og for komfort. Filippa K har vokst bærekraftig gjennom årene og er i dag kjent for det minimalistiske uttrykket, god kvalitet og slitesterke plagg laget i bærekraftige materialer. Kjøper du plagg fra Filippa K kan du være sikker på at du får brukt det igjen og igjen, år etter år. Bla deg gjennom utvalget av Filippa K kjoler, myke og varme gensere, tidløse dresser og stilrene, klassiske kåper som varer i mange år, og finn dine favoritter!