BESTSELGER 🥇

Mika Yak Funnelneck Sweater Taupe

3 200,-
Størrelse

Mika Yak Funnelneck Sweater fra Filippa K er en elegant genser med en avslappet passform. Genseren har en dropped skuldersøm med en høy krage. 

  • Avslappet passform
  • Senkede skuldre
  • Funnelneck-krage

Farge: Beige  (Merkets farge: Taupe)

54% Ull,  22% Yak, 19% Polyamid, 5% Elastane

Modellen er 173 cm lang og har størrelse S. 

Filippa K er en stor del av Retro sin historie. Retro eide i sin tid Filippa K butikken i Trondheim, så dette er et merke vi er godt kjent med! Fra Filippa K finner du klassikerne Hutton Trouser, Darcey Wool Trouser, Davina Blazer og Alexa Coat - dette er alle klassiske og tidløse plagg som vi tar inn sesong etter sesong. Med Filippa K kan du enkelt bygge en elegant og tidløs basegarderobe. 

De beste basisplaggene til kapselgarderoben

Filippa K tilfører de beste basisplaggene til garderoben! Filippa Knutsson grunnla merket i 1993. Hun så et behov for enkle, praktiske plagg som svarer på virkelige hverdagsopplevelser - designet med stil og for komfort. Filippa K har vokst bærekraftig gjennom årene og er i dag kjent for det minimalistiske uttrykket, god kvalitet og slitesterke plagg laget i bærekraftige materialer. Kjøper du plagg fra Filippa K kan du være sikker på at du får brukt det igjen og igjen, år etter år. Bla deg gjennom utvalget av Filippa K kjoler, myke og varme gensere, tidløse dresser og stilrene, klassiske kåper som varer i mange år, og finn dine favoritter!