Rib Cotton Jersey Polo Black White Stripe

1 500,-
Størrelse

Rib Cotton Jersey Polo Black White Stripe fra Julie Josephine. Genser med høy hals i supermyk bomull med elastan som gir god stretch. Style den under en blazer, alene eller under en strikkegenser. 

  • Allsidig pologenser som passer perfekt til basegarderoben
  • Kan styles under en blazer eller alene sammen med et par dressbukser eller jeans
  • Laget av en blanding av bomull og elastan som gjør at den føles behagelig å ha på

Farge: Svart og hvit stripete

94% bomull, 6% elastan

Modellen er 173 cm og har på seg str. small.

Julie Josephine har en betydningsfull plass i Retro sin historie, og vi er stolte av å presentere dette anerkjente norske klesmerket. Med grundig kjennskap til Julie Josephine og deres dedikasjon til design og kvalitet, tilbyr vi et nøye utvalg av basemodeller og bestselgere fra merket. Julie Josephine ble grunnlagt av Julie Josephine Blystad i 2016, og siden den gang har merket vokst organisk og utviklet seg til en fullstendig kolleksjon av basisplagg for kvinner. Vårt sortiment inkluderer t-skjorter, gensere, skjorter, bukser, og blazere. Fra Julie Josephine finner du en kolleksjon av ikoniske silhuetter, inkludert Roundneck Cotton Jersey Tee, Boxy Boyfriend Tee, Roundneck Cotton Jersey Longsleeve og Boxy Roundneck Sweatshirt - alle designet med fokus på enkelhet, funksjonalitet og lang levetid.

Julie Josephine tilbyr basisplagg for din kapselgarderobe

Julie Josephine bruker kvalitetsmaterialer som sikrer langvarig bruk. Deres engasjement for gode materialer og perfekt utførelse gjør hvert plagg til en investering. Julie Josephine skiller seg ut med tidløse klassikere som beholder sin perfekte passform og farge, vask etter vask. Plaggene kan enkelt styles med det meste i garderoben din, og de er designet for å vare sesong etter sesong. Utforsk vårt utvalg av Julie Josephine hos Retro, og oppdag hvordan klassiske plagg kan gjøre en forskjell i din garderobe.

Shop the look