Structure Yak Sweater Beige

4 100,-
2 050,-
Størrelse

Structure Yak Sweater er en pen genser i ullblanding fra Filippa K. Denne genseren i oversized passform er laget av en tung blanding av yak-ull og ull, og er designet med et strukturert vertikalt zigzag-mønster og en avkortet lengde. Skuldrene har en avslappet "dropped shoulder" design som legger til en avslappet eleganse. Genseren har også ribbestrikkede kanter og en V-formet halslinje som gir ekstra detaljer og komfort. Gå for en avslappet, men sofistikert look som kombinerer komfort og stil med en touch av luksus.

  • Oversized passform
  • Laget av ullblanding
  • Kort lengde

Farge: Beige

54% ull (mulesing-fri merino), 22% yak hår, 19% polyamid og 5% elastan.

Modellen er 180 cm og har på seg str. M.

Filippa K er en stor del av Retro sin historie. Retro eide i sin tid Filippa K butikken i Trondheim, så dette er et merke vi er godt kjent med! Fra Filippa K finner du klassikerne Hutton Trouser, Darcey Wool Trouser, Davina Blazer og Alexa Coat - dette er alle klassiske og tidløse plagg som vi tar inn sesong etter sesong. Med Filippa K kan du enkelt bygge en elegant og tidløs basegarderobe. 

De beste basisplaggene til kapselgarderoben

Filippa K tilfører de beste basisplaggene til garderoben! Filippa Knutsson grunnla merket i 1993. Hun så et behov for enkle, praktiske plagg som svarer på virkelige hverdagsopplevelser - designet med stil og for komfort. Filippa K har vokst bærekraftig gjennom årene og er i dag kjent for det minimalistiske uttrykket, god kvalitet og slitesterke plagg laget i bærekraftige materialer. Kjøper du plagg fra Filippa K kan du være sikker på at du får brukt det igjen og igjen, år etter år. Bla deg gjennom utvalget av Filippa K kjoler, myke og varme gensere, tidløse dresser og stilrene, klassiske kåper som varer i mange år, og finn dine favoritter! 

Shop the look