Sweatshirt Grey Marl

2 650,-
Størrelse

En cropped sweatshirt laget av en organisk bomullsblanding. Den er i allsidige gråfarger som er lett å kombinere og vil bli en favoritt i garderoben. Genseren fra Victoria Beckham har raglanarmhull og ribbestrikkede mansjetter for en komfortabel passform. Et uformelt plagg, men samtidig sofistikert. Style den samme med jeans eller et par penere bukser for å pynte antrekket mer opp.

  • Normal i størrelsen, ta din vanlige størrelse
  • Laget av økologisk bomull
  • Ribbet kant og mansjetter

Farge: Grå

60% Bomull 40% Modal

Normal i størrelsen

Victoria Beckham har vært et kjernemerke hos Retro i lang tid. Victoria Beckham tilfører eleganse og delikate plagg til garderoben din, og merkets kolleksjoner består av utsøkte snitt og friske farger. Her finner du både klassikere og det lille ekstra. 

Victoria Beckham fra designermuse til kreativ direktør

Victoria Beckham ble startet i 2008 og holder til i London. Merket startet med å tilby kjoler i utsøkte snitt og passformer, og utviklet seg etter hvert til kolleksjoner med vesker, kåper, jeans, skjorter, blazere og dressbukser med mer. Overgangen for Victoria Beckham fra designermuse til kreativ direktør for sitt eget merke var naturlig, og var drevet av en langvarig besettelse av design og kunst, en autentisk og grundig oppmerksomhet på detaljer og en utpreget luksuriøs sensibilitet som setter fantasien i gang. 

Utforsk utvalget av Victoria Beckham og tilfør eleganse og delikate plagg til garderoben din i dag!