Wool Mohair Jumper Pistachio Green FN-WN-KNIT000638

3 600,-
Størrelse

Wool Mohair Jumper i Pistachio Green fra Acne Studios er en varm og deilig strikkegenser i Mohair. Dette er en helårs favoritt som kan styles til både sommer- og vinterantrekk. Denne strikkegenseren fra Acne Studios kan enkelt styles med både jeans, skjørt eller dressbukser! 

  • Designet med en avslappet passform som gir deg både komfort og stil. Med de droppede skuldrene får du en avslappet og moderne look.
  • Hoftelengde  
  • Rund hals 
  • Laget av en blanding av mohair, ull, nylon og elastan.

Stil ID: FN-WN-KNIT000638

Farge: Grønn (Merkets farge: Pistachio Green)

34% mohair, 34% ull, 27% nylon, 5% elastan.

Acne Studios Mohair Strikk er laget av sertifisert mohair i samsvar med Responsible Mohair Standard, og den inneholder også sertifisert ull i henhold til Responsible Wool Standard. Dette betyr at den er produsert med hensyn til dyrevelferd og bærekraft.

Modellen er 173 cm høy og bruker størrelse S.

Acne Studios leverer de populære Musubi veskene, klassiske og edgy jeans, t-skjorter med kunsteriske trykk, og mye mer som fanskaren elsker. Acne Studios ble opprettet som et grafisk design-, reklame- og filmproduksjonsselskap i Sverige av Johnny Johansson i 1996. Hans interesse for foto, arkitektur, kunst og samtidskultur var grunnmuren for selskapet. Året etter produserte Acne Studios hundre par enkle raw denim jeans med rette ben og karakteristiske røde sømmer. Disse ga de til unge kreative mennesker i Stockholm og jeansen ble oppdaget av redaksjoner som Wallpaper og franske Vouge. Acne Studios ble en kjempesuksess og utviklet seg til å bli et velrespektert mote-selskap. I dag produserer Acne Studios blant annet gensere, bukser, vesker, sko, t-skjorter, jakker og kjoler som blir båret av moteinteresserte folk verden rundt. Det som tidligere var et grafisk reklamebyrå er nå blitt “go to” merke for de som vil ha edgy, innovativ design som tilfører både klassikere og det lille ekstra til garderoben.

Shop the look