Aalesund Java

2 600,-
Størrelse

Vind -og vanntett poncho fra Blæst! Aalesund Java er en regnponcho som holder deg tørr selv i det mest ruskete været. Ponchoen har glidelåslukking i halsen, romslig og justerbar hette, to stikklommer med glidelåslukking og vid passform. Blæst Aalesund regnponcho holder seg også myk og behagelig i kaldere temperaturer. 

  • Laget i 3-lags kvalitetsmateriale, med sydde og tapede sømmer og materialer som er pustende, vind- og vanntett
  • Glidelåslukking i halsen
  • To lommer med glidelåslukking
  • Romslig hette 

Farge: Brun

100% polyester, 3L Dry Tech Pro, 3 lags TPU lamination. Vannsøyle: 20 000 mm. 

Vi anbefaler at man følger merkets vaskeanvisning, som kan leses om her: https://blst.no/discover/product-care/washing

Modellen er 167cm høy og har på seg størrelse XXS.

Romslig i størrelsen. Denne er en unisex-poncho. Derfor er størrelsene som er kjøpt på dameavdelingen i den nedre skalaen. 

På Retro er vi stolte av å kunne tilby dette merket til våre kunder. Blæst produserer ikke bare tekniske jakker som kan brukes i all slags vær, men jakkene deres har også et tidløst design som gjør at de ikke går av moten. Bergen poncho er en storfavoritt år etter år, og kommer i flere farger. Aalesund poncho har lommer med glidelås på sidene og glidelås i halsen, Bergen poncho har den karakteristiske lommen foran og refleksdetaljer. Favoritter innen vinterjakke-sortimentet fra Blæst er Stordal Jkt og Rauma Jacket til herre og Bjorli og Sæbø til dame. Bla deg gjennom utvalget av regnjakker, poncho og vinterjakker - vi garanterer at du kommer til å finne flere favoritter! 

Regnponcho og jakker som ikke går av moten

Blæst ble grunnlagt på vestkysten av Norge, Ålesund, hvor byene er robuste og været hardt. Blæst produserer teknisk regntøy og tekniske vinterjakker, laget for utendørs bruk med moderne og elegant design. Merket har et mål om å lage plagg som kan brukes når som helst og hvor som helst i kombinasjon av urbane bymiljø og natur. Med eller uten regn. Blæst tilbyr vinterjakker, regnjakker og et stort utvalg av regnponcho som holder deg tørr uten å gå på kompromiss med din personlige stil. Blæst sine regnjakker og poncho kan uanstrengt styles sammen med hverdagsantrekket og turantrekket. Velg mellom et stort fargeutvalg, design typer regnjakker og poncho fra Blæst. 

Shop the look