Unisex

Aalesund Java

2 600,-
Størrelse

Aalesund fra Blæst i den nye fargen Java! En regnponcho som holder deg tørr selv i det mest ruskete været. Ponchoen har glidelåslukking i halsen, romslig og justerbar hette, to stikklommer med glidelåslukking og vid passform. Aalesund poncho er laget i 3-lags kvalitetsmateriale, med sydde og tapede sømmer og materialer som er pustende, vind- og vanntett. Blæst Aalesund regnponcho holder seg også myk og behagelig i kaldere temperaturer. 

Farge: Brun. 

100% polyester, 3L Dry Tech Pro, 3 lags TPU lamination. Vannsøyle: 20 000 mm. 

Romslig i størrelsen. Denne er en unisex-poncho. Derfor er størrelsene som er kjøpt på dameavdelingen i den nedre skalaen. 

Blæst ble grunnlagt på vestkysten av Norge, hvor byene er robuste og været hardt. Blæst produserer teknisk regntøy laget for utendørs bruk med moderne og elegant design. Merket har et mål om å lage plagg som kan brukes når som helst og hvor som helst i kombinasjon av urbane bymiljø og natur. Med eller uten regn. Blæst tilbyr regnjakker og et stort utvalg av poncho som holder deg tørr uten å gå på kompromiss med din personlige stil. Blæst sine regnjakker og poncho kan uanstrengt styles sammen med hverdagsantrekket og turantrekket. Velg mellom et stort fargeutvalg, design typer regnjakker og poncho fra Blæst.