BESTSELGER

Alexa Coat Navy

9 400,-
Størrelse

Alexa Coat fra Filippa K er den perfekte kåpen! Filippa K er kjent for sin fantastiske kvalitet og klassikere til garderoben. Kåpen er en klassisk omslagskåpe med bredt midjebelte og to stikklommer. Den har krage med slag og er uten knepping i nydelig ull- og kashmirblanding. Dette er en kåpe du kan ha i åresvis, med en stilren og tidløs passform.

  • Nydelig kvalitet laget av ull og kasjmir
  • Tidløs og klassisk kåpe

Farge: Blå

90% ull, 10% kasjmir. 

Modellen er 167 cm høy og bruker strl 34.

Filippa K er en stor del av Retro sin historie. Retro eide i sin tid Filippa K butikken i Trondheim, så dette er et merke vi er godt kjent med! Fra Filippa K finner du klassikerne Hutton Trouser, Darcey Wool Trouser, Davina Blazer og Alexa Coat - dette er alle klassiske og tidløse plagg som vi tar inn sesong etter sesong. Med Filippa K kan du enkelt bygge en elegant og tidløs basegarderobe. 

De beste basisplaggene til kapselgarderoben

Filippa K tilfører de beste basisplaggene til garderoben! Filippa Knutsson grunnla merket i 1993. Hun så et behov for enkle, praktiske plagg som svarer på virkelige hverdagsopplevelser - designet med stil og for komfort. Filippa K har vokst bærekraftig gjennom årene og er i dag kjent for det minimalistiske uttrykket, god kvalitet og slitesterke plagg laget i bærekraftige materialer. Kjøper du plagg fra Filippa K kan du være sikker på at du får brukt det igjen og igjen, år etter år. Bla deg gjennom utvalget av Filippa K kjoler, myke og varme gensere, tidløse dresser og stilrene, klassiske kåper som varer i mange år, og finn dine favoritter! 

Shop the look