Belcarra Jacket Black

8 000,-
Størrelse

Opplev den ultimate kombinasjonen av stil og funksjonalitet med Belcarra Jacket Black fra Canada Goose. Denne svarte jakken er laget av vannavstøtende materiale og har en slank silhuett som går inn i midjen før den diskret utvider seg over hoftene, og gir optimal beskyttelse mot vær og vind. Canada Goose er kjent for sin uovertrufne kvalitet og funksjonalitet, og Belcarra-jakken er intet unntak. Med en fullt foret polyesterfôr og detaljer som snap-button-lommer og en intern lomme, leverer denne jakken både stil og praktisk bruk

  • Teknisk ytterjakke
  • Fullt foret
  • Slank silhuett 
  • Intern lomme
  • Justerbar hette
  • Snøring i midjen
  • Med knappedetaljer på mansjettene

Farge: Svart

100% polyester.

Canada Goose ble startet så tidlig som i 1970 i en liten lagerbygning i Toronto, Canada. Helt siden den gang har de designet og utviklet sitt yttertøy og sine vinterjakker til det den ypperste kvalitet. De kommer stadig med nye unike design og innoverende materialvalg, uten å gå på kompromiss med den velkjente kvaliteten. Canada Goose sin Expedition parkas har vært fast følgesvenn til den første kanadieren som besteg Mount Everest, Laurie Skreslet. Fremdeles er modellen blant merkets største kommersielle suksesser, og en ytterjakke som overgår det meste av yttertøy for ekstreme forhold.

Retro og Canada Goose

I en årrekke har Canada Goose vært et fast inventar i sortimentet hos Retro. I en tid hvor merket reduserer antall utsalgssteder og prioriterer utvalgte forhandlere, er vi stolte over at vi er en av de største forhandlerne av Canada Goose i Norge. Hos oss kan du være sikker på at du finner en vinterjakke som kan følge deg i mange år fremover. Velg blant vinterjakker som Expedition Parka, Langford Parka, Crofton/Cypress Puffer eller Lodge Hoody, eller se vårt store utvalg av vester som Crofton, Cypress eller Garson, strikk som Stormont og Amherst. Vi har alltid også et stort utvalg luer og annet tilbehør. Søker du den perfekte parkasen eller dunjakken for å virkelig holde varmen er Canada Goose alltid et sikkert stikk og en god investering. Utforsk vårt store utvalg av vinterjakker og vester fra Canada Goose og finn dine favoritter.