BESTSELGER 🥇

Besseggen Down Jacket Army

5 500,-
Størrelse
Besseggen, en varm boblejakke fra Holzweiler fylt med dun. Besseggen er en stilren boblejakke som kommer tilbake år etter år! Denne holder seg tidløs og er en god investering. Bruk den til alle antrekk i vinter! 
 
  • Kort modell med en matt overflate
  • Designet med chunky og kraftige, stilrene detaljer
  • Lun og beskyttende hette og to sett med lommer i fronten på jakken
  • Jakken lukkes med glidelås og borrelås. Hetten er avtakbar
  • Besseggen holder deg varm i temperaturer ned til -15 grader
  • Vannavisende materialer i lett regn- og snøvær
  • Designet med hvit Holzweiler kontrastlogo på brystet
 
Farge: Grønn (Merkets fargenavn: Army)

Yttermateriale: 55% polyester, 45% resirkulert polyester (vannavisende: 10K waterproof DWR). Fyll: 80% andedun, 20% andefjær. Materiale fôr: 100% resirkulert nylon. Fyllet i denne jakken er laget av overskuddsmateriale fra matproduksjon.

Modellen er 180 cm høy og bruker str. small. Normal i størrelsen.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look