Coat Onyx

5 500,-
Størrelse

En klassisk favoritt fra norske Scandinavian Edition. Coat har en feminin passform, hette og praktiske lommer. Jakken er vind -og vanntett, noe som gjør den helt perfekt for norsk høst og vinter! Jakken er en i mellomtykkelse som tåler -10/-15 grader. Lommer i sidene med glidelås og flere innerlommer. Refleksbånd på innsiden som kan kneppes ned. Liten metall-logo på skulder. 

Farge: Sort

 

100% Polyester. Fôr: 100% Primaloft

 

Normal i størrelsen. Modellen er 174 cm og bruker str. small.

Scandinavian Edition er inspirert av skandinavisk design slik det vokste frem på 1950-tallet, med ideen om at vakre og funksjonelle hverdagsgjenstander skal gjøres tilgjengelig for alle. De streber etter å skape produkter med god valuta for pengene - uten å inngå kompromisser.

Scandinavian Edition tror på at tålmodighet er en dyd og legger stor vekt på detaljer og materialer. Dedikert arbeid og forskning er lagt ned i detaljene i produktene - slik at du kan føle og sette pris på forskjellen fra det øyeblikket du begynner å bruke en Scandinavian Edition-jakke. Jakkene er designet for å gi folk som bor i urbane omgivelser et alternativ til den tradisjonelle ullfrakken - en perfekt blanding mellom raffinert stil og praktisk funksjon.