HOT DROP 🔥

Easy Leather Jacket Tan

26 300,-
Størrelse

Elegant skinnjakke fra Toteme. Easy Leather Jacket Tan er laget av ekte lammeskinn, har rett passform, knappelukking og to lommer i front. Den er designet med krage og en rett søm vannrett over jakken. Easy Leather Jacket kan styles sammen med lange ballerinasko, lange skjørt eller jeans.

  • Laget av lammeskinn
  • Knappelukking
  • Krage og to lommer i front
  • Rett søm vannrett over jakken

Farge: Lys brun

100% lammeskinn.

Modellen er 168 cm høy og har på størrelse 34. 

Toteme er et fashion og livsstilsmerke som lager både klassiske og edgy klær til den moderne kvinnen. Merket har base i Stockholm, og ble grunnlagt i 2014 av Karl Lindman og Elin Kling. Monogram-plaggene fra Toteme er spesielt populære, og hos Retro har vi blant annet bestselgeren Monogram Shirt med matchende bukser og shorts, og de populære Monogram-skjerfene! Klær fra Toteme er elsket av kvinner verden over og bæres jevnlig av moteikoner som Sienna Miller og Kate Bosworth. Her får du fantastiske materialer kombinert med utsøkt kvalitet og passform. I Toteme sine kolleksjoner finner du tidløse, elegante skjorter, jakker, bukser og blazere med mer.

Toteme leverer eleganse som varer i mange år

Hos Retro er vi stolte over å kunne tilby Toteme til våre kunder, og vi garanterer at du kommer til å finne flere favoritter fra merket! Toteme bruker stoffer som silke, kasjmir, alpakka og 100% ull i plaggene, noe som gir deg tidløse og elegante plagg som varer i mange år! Utforsk sesongens kolleksjoner - nå er utvalget best!