Embroidered Scarf Jacket Dk Grey Mel

10 400,-
Størrelse

Embroidered Scarf Jacket Dk Grey Mel fra Toteme er en nydelig kåpejakke laget i et kraftig ullstoff. Den er designet for en avslappet passform i en boxy silhuett, med en rund hals som har et innebygd skjerf. Embroidered Scarf Jacket har droppede skuldre, skreddersydde Toteme-knapper, ermer med splitt og lappede lommer foran. Heklede detaljer i en kontrasthvit farge. 

Farge: Mørk grå

88% ull, 12% polyester.

Modellen er 173 cm og har på seg str. 36.

Toteme er et fashion og livsstilsmerke som lager både klassiske og edgy klær til den moderne kvinnen. Merket har base i Stockholm, og ble grunnlagt i 2014 av Karl Lindman og Elin Kling. Monogram-plaggene fra Toteme er spesielt populære, og hos Retro har vi blant annet bestselgeren Monogram Shirt med matchende bukser og shorts, og de populære Monogram-skjerfene! Klær fra Toteme er elsket av kvinner verden over og bæres jevnlig av moteikoner som Sienna Miller og Kate Bosworth. Her får du fantastiske materialer kombinert med utsøkt kvalitet og passform. I Toteme sine kolleksjoner finner du tidløse, elegante skjorter, jakker, bukser og blazere med mer.

Toteme leverer eleganse som varer i mange år

Hos Retro er vi stolte over å kunne tilby Toteme til våre kunder, og vi garanterer at du kommer til å finne flere favoritter fra merket! Toteme bruker stoffer som silke, kasjmir, alpakka og 100% ull i plaggene, noe som gir deg tidløse og elegante plagg som varer i mange år! Utforsk sesongens kolleksjoner - nå er utvalget best! 

Shop the look