Gilja Down Jacket Black

5 200,-
Størrelse

Gilja Jacket Black er en varm dunjakke fra Holzweiler i cropped modell.

Dunjakken er laget av en blanding av resirkulerte materialer og polstret med RDS-sertifisert dun. Holzweilers Gilja dunjakke har avkortet passform. Ekstra puffy og lett, denne allsidige jakken har en toveis åpning og en vendbar glidelås. Jakken er merket med Holzweiler-logoen og har justerbar kant. 

Farge: Svart.

Materialer:

Skall: 100 % resirkulert nylon

Fôr: 100 % resirkulert nylon

Fyll: 90% dun, 10% fjær

 

(Alt dunet som brukes er fra Ansvarlig dunstandard, for å sikre dyrevelferd fra gård til leverandør. Denne standarden inkluderer at dyrene ikke utsettes for smerte, skade, frykt eller nød. De er oppdratt fri fra sult og tørst og blir ikke overfôret, og fjærene plukkes ikke fra levende fugler)

Modellen er 168 cm og har på seg str. XS.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look