Loen Down Jacket Army

6 200,-
Størrelse
Loen parkas fra Holzweiler er en storfavoritt år etter år. Den er lang og holder deg varm og stilfull gjennom hele vinteren! Denne er like fin å bruke over kjoler som til hverdagsantrekkene! 
 
  • Fylt med dun for ekstra varme 
  • Designet med en matt overflate, chunky passform, og stilrene detaljer
  • Parkasen lukkes med glidelås og borrelås og har en lun hette
  • Holzweiler Loen holder deg varm i temperaturer ned til -15 grader og har vannavisende materialer i lett regn- og snøvær
  • Designet med hvit Holzweiler kontrastlogo på brystet
 
Farge: Grønn (Merkets fargenavn: Army)

55% polyester, 45% resirkulert polyester (vannavisende: 10K waterproof DWR). Fyll: 80% andedun, 20% andefjær. Materiale fôr: 100% resirkulert nylon.

Fyllet i denne jakken er laget av overskuddsmateriale fra matproduksjon. 

Modellen er 180 cm høy og bruker str. small. Normal i størrelsen.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look