Loen Down Jacket Army

6 200,-
Størrelse
Loen parkas fra Holzweiler er en storfavoritt år etter år. Den er lang og holder deg varm og stilfull gjennom hele vinteren! Denne er like fin å bruke over kjoler som til hverdagsantrekkene! 
 
  • Fylt med dun for ekstra varme 
  • Designet med en matt overflate, chunky passform, og stilrene detaljer
  • Parkasen lukkes med glidelås og borrelås og har en lun hette
  • Holzweiler Loen holder deg varm i temperaturer ned til -15 grader og har vannavisende materialer i lett regn- og snøvær
  • Designet med hvit Holzweiler kontrastlogo på brystet
 
Farge: Grønn (Merkets fargenavn: Army)

55% polyester, 45% resirkulert polyester (vannavisende: 10K waterproof DWR). Fyll: 80% andedun, 20% andefjær. Materiale fôr: 100% resirkulert nylon.

Fyllet i denne jakken er laget av overskuddsmateriale fra matproduksjon. 

Modellen er 180 cm høy og bruker str. small. Normal i størrelsen.

Holzweiler er et merke vi har tilbydd helt siden kleshengerlogoen, og er et merke vi er stolte over å kunne fortsette å tilby våre kunder i dag. I dag har Holzweiler flere bestselgere til både dame og herre. Blant annet Cocoon Bag, Eila DressRanger National Tee, Duke National Crew, Tine Knit Cardigan, skjerf som Aster og Fresia og de populære dunjakkene fra Holzweiler Loen og Besseggen, som kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger!

Starten til Holzweiler 

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger.