Meridian Midnight Blue

8 000,-
Størrelse
Meridian Midnight Blue fra Scandinavian Edition er en lang og elegant kåpe med en slank silhuett, fylt med 90/10 RDS-sertifisert dun for en perfekt puffet følelse, utseende og varme. Ytterstoffet er vind- og vanntett. Lengden på Meridian vil hjelpe til med å stoppe kald luft fra å sive opp og under jakken. Splitten i sidene med trykknapper og en 2-veis glidelås foran kan utnyttes for økt bevegelighet.
 
 
Komfortsone: +5 ° C til -15 ° C avhengig av person og ekstra klær
 
 
 

Tekniske funksjoner:

- Stoff med 20 000 mm vannsøyle

- Vindtett

- Pustende toveis mekanisk stretchstoff

- Fast hette

- To utvendige lommer med glidelås

- En innvendig brystlomme med glidelås

- Knapper og glidelås foran

- Isolert med 90/10 RDS -sertifisert dun

- Integrert trekk ned 3M reflekterende tape

Modellen er 173 cm og bruker str. small. Passform: Slank

Scandinavian Edition er inspirert av skandinavisk design slik det vokste frem på 1950-tallet, med ideen om at vakre og funksjonelle hverdagsgjenstander skal gjøres tilgjengelig for alle. De streber etter å skape produkter med god valuta for pengene - uten å inngå kompromisser.

Scandinavian Edition tror på at tålmodighet er en dyd og legger stor vekt på detaljer og materialer. Dedikert arbeid og forskning er lagt ned i detaljene i produktene - slik at du kan føle og sette pris på forskjellen fra det øyeblikket du begynner å bruke en Scandinavian Edition-jakke. Jakkene er designet for å gi folk som bor i urbane omgivelser et alternativ til den tradisjonelle ullfrakken - en perfekt blanding mellom raffinert stil og praktisk funksjon.