Reb Cropped Bomber Jacket Dk Grey

4 200,-
Størrelse

Når du vil uttrykke din unike stil og samtidig holde deg varm og komfortabel, er Reb Cropped Bomber Jacket fra Holzweiler den ultimate måten å gjøre det på. Jakken har et unikt og moderne utseende som skiller seg ut fra mengden. Den har en avkortet og boxy passform, to store lommer foran, lomme på armen og glidelåslukking. Bruk den sammen med Betatol Trousers fra Holzweiler, eller style den over kjoler og skjørt! 

Farge: Grå

Shell: 100% nylon, linning: 100% resirkulert polyester, fyll: 100% resirkulert polyester.

 

Modellen er 168 cm og har på seg str. M.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look