Signature Shearling Jacket Black

24 900,-
Størrelse

Signature Shearling Jacket fra Toteme er en fantastisk signaturjakke laget av tungt lammeskinn som vil være en uvurderlig del av din vintergarderobe. Jakken har oversized passform med symmetriske paneler. Jakkeslag og detaljer i svart shearling for å matche innsiden. Med kraftig sølvglidelås og innerlommer. Shearling, med sin naturlige isolasjon og mykhet, gjør Signature Shearling Jacket til det perfekte jakkevalget på kjølige dager. Den gir uovertruffen varme og komfort, samtidig som den holder deg elegant uansett vær. Bruk jakken med både hverdagsantrekk og mer formelle antrekk!

Farge: Svart. 

100% lammeskinn.

Modellen er 173 cm og har på seg str. XS.

Designet for en overdimensjonert passform, ta din vanlige størrelse for det tiltenkte utseende, eller gå ned en størrelse for et nettere utseende.

Toteme er et fashion og livsstilsmerke som lager både klassiske og edgy klær til den moderne kvinnen. Monogram-plaggene fra Toteme er spesielt populære, og vi har Monogram skjorte i svart og Mocha som er eksklusive i utseende. Klær fra Toteme er elsket av kvinner verden over og bæres jevnlig av moteikoner som Sienna Miller og Kate Bosworth. Her får du fantastiske materialer kombinert med utsøkt kvalitet og passform. I Toteme sine kolleksjoner finner du tidløse, elegante skjorter, jakker, bukser og blazere med mer. Retro er stolte over å kunne tilby Toteme til våre kunder.

Shop the look