Signature Shearling Jacket Black/Off White

24 900,-
Størrelse

Nå som kjølige tider er på vei, er det på tide å investere i en jakke som ikke bare holder deg varm, men også gir deg en sofistikert stil. Signature Shearling Jacket fra Toteme er et godt valg. Jakken kombinerer førsteklasses håndverk med luksuriøs shearling og vil være en uvurderlig del av din høst -og vintergarderobe. Signature Shearling Jacket fra Toteme er laget av tungt lammeskinn og har et klassisk snitt. Den har en oversized passform med symmetriske paneler og jakkeslag og detaljer er designet i Off-White shearling for ¨matche innsiden. Jakken har kraftig sølvglidelå, innerlommer og splitt bak. Den gir uovertruffen varme og komfort, samtidig som den holder deg elegant uansett vær. Den kan enkelt kombineres med både hverdagsantrekk og mer formelle antrekk, den legger til en sofistikert touch uansett hva du velger å ha på deg.

Farge: Svart/off-white

100% lammeskinn.

Modellen er 173 cm og har på seg str. XXS/XS.

Designet for en overdimensjonert passform, ta din vanlige størrelse for det tiltenkte utseende, eller gå ned en størrelse for et nettere utseende.

Toteme er et fashion og livsstilsmerke som lager både klassiske og edgy klær til den moderne kvinnen. Monogram-plaggene fra Toteme er spesielt populære, og vi har Monogram skjorte i svart og Mocha som er eksklusive i utseende. Klær fra Toteme er elsket av kvinner verden over og bæres jevnlig av moteikoner som Sienna Miller og Kate Bosworth. Her får du fantastiske materialer kombinert med utsøkt kvalitet og passform. I Toteme sine kolleksjoner finner du tidløse, elegante skjorter, jakker, bukser og blazere med mer. Retro er stolte over å kunne tilby Toteme til våre kunder.

Shop the look