Solidarity Poncho Taupe

2 700,-
Størrelse
Lang og romslig poncho fra Holzweiler. Solidarity Poncho er en lys brun mellomlang regnponcho, laget av resirkulert polyester. Den kommer med kengurulomme på brystet, raglan-ermer med reflekterende mansjetter og en hette. Denne er perfekt til ruskete vær! Bruk den på tur, til og fra jobb og festivaler. 
 
  • Kengurulomme på brystet
  • Raglan-ermer med reflekterende mansjetter 
  • Romslig hette 
  • 10K/10K vanntett DWR-finish, som gjør den vannavstøtende, mens pusteevnen er 10 000 mm. 
Farge: Beige (Merkets farge: Taupe) 

Holzweiler Solidarity Poncho er laget av 60% resirkulert polyester, 40% polyester. 

Polyester er slitesterk, lettstelt og tåler flere vask og holder seg godt over tid.

Aquaseal glidelås. 10K/10K vanntett DWR-finish.

 

Modellen er 168 cm og har på seg str. XXS/XS.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter.