Steilia Down Jacket Black

8 900,-
Størrelse

Nyhet fra Holzweiler! Steilia Down Jacket en lang dunjakke/parkas designet med en stor og god hette. Jakken er fylt med dun for ekstra varme, har to store lommer på hver side og en lomme på armen. Steilia er designet i et shiny stoff som gir en røffere look. Holzweiler Steilia er perfekt på kalde høst -og vinterdager!

Farge: Svart

80% dun, 20% fjær. 

Oversized. Modellen er 180 cm høy og bruker str. small. Ønsker du en mindre oversized look anbefaler vi at du går 1-2 størrelser ned fra hva du vanligvis bruker.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look