Nyhet!

Steilia Down Jacket Green

8 900,-
Størrelse

Nyhet! Varm og god parkas fra Holzweiler fylt med dun. Steilia Down Jacket Green fra Holzweiler er en kul knelang jakke med justerbar hette, justerbare mansjetter, stikklommer og en ermelomme. Alle disse detaljene gjør dette til en parkas som også er svært praktisk. Jakken er laget i vannavvisende resirkulert nylon og polstret med RDS-sertifisert dun. 

Farge: Grønn

Fyll: 80 % dun, 20 % fjær

Skall: 100 % resirkulert nylon

Fôr: 100 % resirkulert nylon

Oversized. Ønsker du en mindre oversized look anbefaler vi at du går 1-2 størrelser ned fra hva du vanligvis bruker.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter.