Steilia Short Down Jacket Green

7 500,-
Størrelse

Når vinterkulden setter inn, er det på tide å investere i en dunjakke som gir både stil og varme. Steilia Short Down Jacket fra Holzweiler er den ultimate kombinasjonen av sofistikert design og varme, og vil bli din trofaste følgesvenn i vinter. Jakken har en boxy passform, glidelåslukking, to store lommer foran og en romslig og varm hette. Steilia Short Down Jacket er fylt med kvalitetsdun som gir en behagelig isolasjon uten å føles tung. Jakken gir deg den ultimate kombinasjonen av varme og komfort.

Farge: Grønn

Vannavvisende, 80% dun, 20% fjær. 

Modellen er 168 cm og har på seg str. XS.

Holzweiler ble startet i 2012 av Andreas Holzweiler og Susanne Holzweiler Røe. Deres første kolleksjon bestod av en variasjon printede og fargede skjerf i forskjellige silke, ull og kasjmirblandinger. Skjerfene ble raskt en suksess hos det norske motemarkedet. I 2014 valgte Holzweiler å satse et steg videre og lanserte sin første kleskolleksjon. Siden det har de levert flotte kjoler, bukser, t-skjorter, shortser, dunjakker med mer, som er perfekte både i hverdagen og til festlige anledninger. 

Dunjakker fra Holzweiler fortsetter å være en stor-favoritt hos mange og hos Retro finner du alltid et stort utvalg av disse. Loen og Besseggen kommer tilbake sesong etter sesong, både i de vante fargene og helt nye farger! Se vårt store utvalg av dunjakker fra merket og finn dine favoritter. 

Shop the look