Nyhet!

Voss Poncho Dusty Green

3 200,-
Størrelse

Nyhet fra Blæst våren 2024! Voss Poncho Dusty Green er en regnponcho som skiller seg ut med sin anorakk-liknende stil og en praktisk kengurulomme foran, perfekt for å oppbevare daglige nødvendigheter. Med en avslappet passform og justerbar hette, gir Voss både komfort og funksjonalitet. Regnjakken er både vanntett og pustende, noe som gjør den ideell for regnværsdager. Den har en justerbare ermer med borrelås og en innvendig lycra-mansjett sikrer en tettsittende passform og beskyttelse mot vær og vind. Den har også en 3-lags TPU-laminering og tapede, forseglete sømmer for maksimal beskyttelse mot elementene.

  • Regnponcho
  • Laget i 3-lags kvalitetsmateriale, med sydde og tapede sømmer og materialer som er pustende, vind- og vanntett
  • Justerbar hette
  • Praktisk lomme i front
  • Avtagbare reflekser på sidene
  • Smale ermer

Farge: Grønn

Voss Poncho Black er laget av 100% polyester. 3L Dry-tech Pro 3 lags TPU lamination. 
Vanntett (20 000 mm) og pustende (10 000 gm/24 timer).

Vi anbefaler at man følger merkets vaskeanvisning, som kan leses om her: https://blst.no/discover/product-care/washing

Modellen er 168 cm høy og har på størrelse XS. 

På Retro er vi stolte av å kunne tilby dette merket til våre kunder. Blæst produserer ikke bare tekniske jakker som kan brukes i all slags vær, men jakkene deres har også et tidløst design som gjør at de ikke går av moten. Bergen poncho er en storfavoritt år etter år, og kommer i flere farger. Aalesund poncho har lommer med glidelås på sidene og glidelås i halsen, Bergen poncho har den karakteristiske lommen foran og refleksdetaljer. Favoritter innen vinterjakke-sortimentet fra Blæst er Stordal Jkt og Rauma Jacket til herre og Bjorli og Sæbø til dame. Bla deg gjennom utvalget av regnjakker, poncho og vinterjakker - vi garanterer at du kommer til å finne flere favoritter! 

Regnponcho og jakker som ikke går av moten

Blæst ble grunnlagt på vestkysten av Norge, Ålesund, hvor byene er robuste og været hardt. Blæst produserer teknisk regntøy og tekniske vinterjakker, laget for utendørs bruk med moderne og elegant design. Merket har et mål om å lage plagg som kan brukes når som helst og hvor som helst i kombinasjon av urbane bymiljø og natur. Med eller uten regn. Blæst tilbyr vinterjakker, regnjakker og et stort utvalg av regnponcho som holder deg tørr uten å gå på kompromiss med din personlige stil. Blæst sine regnjakker og poncho kan uanstrengt styles sammen med hverdagsantrekket og turantrekket. Velg mellom et stort fargeutvalg, design typer regnjakker og poncho fra Blæst. 

Shop the look