Alina Jean Blue Sand Wash

5 200,-
Størrelse

Alina Jean fra Victoria Beckham er inspirert av stilene fra 70-tallet og er et ikonisk plagg som nå er tilgjengelig i en ny utgave. Jeansen er designet med en høy midje som skaper en flatterende silhuett og gir et klassisk utseende. Den høye midjen bidrar til å fremheve og forme midjeområdet, samtidig som den gir komfort og en elegant passform. En signaturdetalj på Alina Jean er det broderte logoen til Victoria Beckham. Denne logoen gir jeansene et eksklusivt preg og viser oppmerksomheten for detaljer som er karakteristisk for merket. Du kan style dem på mange måter, enten det er med en enkel T-skjorte og sneakers for en avslappet hverdagslook eller med en bluse og hæler for en mer sofistikert anledning.

Farge: Blå

Modellen er 173 cm og har på seg str. 27.

Victoria Beckham har vært et kjernemerke hos Retro i lang tid. Victoria Beckham tilfører eleganse og delikate plagg til garderoben din, og merkets kolleksjoner består av utsøkte snitt og friske farger. Her finner du både klassikere og det lille ekstra. 

Victoria Beckham fra designermuse til kreativ direktør

Victoria Beckham ble startet i 2008 og holder til i London. Merket startet med å tilby kjoler i utsøkte snitt og passformer, og utviklet seg etter hvert til kolleksjoner med vesker, kåper, jeans, skjorter, blazere og dressbukser med mer. Overgangen for Victoria Beckham fra designermuse til kreativ direktør for sitt eget merke var naturlig, og var drevet av en langvarig besettelse av design og kunst, en autentisk og grundig oppmerksomhet på detaljer og en utpreget luksuriøs sensibilitet som setter fantasien i gang. 

Utforsk utvalget av Victoria Beckham og tilfør eleganse og delikate plagg til garderoben din i dag!

Shop the look