Faye Japan Dawn

2 200,-
Størrelse

Klassisk jeans fra Livid med rett passform som smalner ved benåpningen. Faye Japan Dawn har en kurvet midje som gir en god passform og en moderne silhuett som komplimenterer ethvert antrekk. Takket være de langfibrede indigo-rope-dyed garnene i stoffet avslører Japan Dawn en utrolig dybde av farge og herlig tekstur. Ikke for lys og ikke for mørk. Et definitivt essensielt plagg.

  • Straight leg jeans
  • Smalner ved benåpningen
  • Mellomblå vasket rope-dyed indigo denim
  • Renning farget i indigo, naturlig farget veft
  • Garvet skinnlapp med voksbehandling, laget i Italia
  • YKK-knapper og glidelås i sølv, og solid kobber nagler
  • Sydd med polykjerne bomullstråd
  • Produsert ved Lisama, Portugal

Farge: Blå

100% bomull.

Veid til 13 oz per kvadratyard, gir den både kvalitet og holdbarhet. "Oz" står for "ounces", en enhet for å måle vekt. 10,6 oz refererer til vekten av denimstoffet per kvadratyard, noe som indikerer kvaliteten og holdbarheten. Rope dye-teknikk som gjør at denimen blekner i kontrast og gir mer liv over tid.

Curved passform. Medium høy midje. Vil tøye seg ut i linningen og over hoften ved bruk. 

Livid er et helt nytt merke hos Retro! Vi tilbyr de klassiske og tidløse jeansene fra merket. Jeansmodellene Kai Japan og Jone Japan kommer i flere ulike vasker. Kai Japan har en løsere passform i motsetning til Jone Japan som har en smalere passform. Dette er jeans du kommer til å strekke deg etter hver dag, og som varer sesong etter sesong.

Livid Jeans har fokus på ingrediensene

Livid er et norsk klesselskap som henvender seg til den japanske finessen innen stoffkonstruksjon og samtidig opprettholder de klassiske silhuettene av moderne skandinavisk design. Dedikert til å hedre gamle tradisjoner i å lage jeans, og inspirert av en tid da overlegen kvalitet, støtte lokal handel og ta vare på egne plagg var viktig.

Livid oppsto fra et stoff- og konstruksjonsorientert perspektiv som tar sikte på å bevare tradisjoner ved å bygge kvalitetsprodukter. Livid har alltid trodd på å skape et fundament der ingrediensen definerer produktet. Det er det som definerer deres estetikk som merkevare og kolleksjonene deres som helhet.