Faye Japan Shadow

2 300,-
Størrelse

Klassisk jeans fra Livid med rett passform som smalner ved benåpningen. Faye Japan Shadow har en buet midje som gir en god passform og en moderne silhuett som komplimenterer ethvert antrekk. Laget i en japansk denimkvalitet av 100% bomull, vasket ned til et brukt utseende. Fargeteknikken kalt rope dye, gir en subtil dybde og tekstur til den gråaktige svarte fargen. Når lagene med svart farge slites av overflaten av trådene, vil den naturlig fargede bomullskjernen vises, noe som gir en kontrastfarge gjennom hele jeansen.

  • Straight leg jeans
  • Smalner ved benåpningen
  • Både tråd i lengde- og bredderetning er i svovelfarget svart
  • Svart skinnlapp med voksbehandling, laget i Italia
  • YKK-knapper og glidelås i sølv, og solid kobber nagler
  • Sydd med polykjerne bomullstråd
  • Produsert ved Lisama, Portugal

Farge: Grå

100% bomull.

Veid til 13 oz per kvadratyard, gir den både kvalitet og holdbarhet. "Oz" står for "ounces", en enhet for å måle vekt. 10,6 oz refererer til vekten av denimstoffet per kvadratyard, noe som indikerer kvaliteten og holdbarheten. Rope dye-teknikk som gjør at denimen blekner i kontrast og gir mer liv over tid.

Livid er et helt nytt merke hos Retro! Vi tilbyr de klassiske og tidløse jeansene fra merket. Jeansmodellene Kai Japan og Jone Japan kommer i flere ulike vasker. Kai Japan har en løsere passform i motsetning til Jone Japan som har en smalere passform. Dette er jeans du kommer til å strekke deg etter hver dag, og som varer sesong etter sesong.

Livid Jeans har fokus på ingrediensene

Livid er et norsk klesselskap som henvender seg til den japanske finessen innen stoffkonstruksjon og samtidig opprettholder de klassiske silhuettene av moderne skandinavisk design. Dedikert til å hedre gamle tradisjoner i å lage jeans, og inspirert av en tid da overlegen kvalitet, støtte lokal handel og ta vare på egne plagg var viktig.

Livid oppsto fra et stoff- og konstruksjonsorientert perspektiv som tar sikte på å bevare tradisjoner ved å bygge kvalitetsprodukter. Livid har alltid trodd på å skape et fundament der ingrediensen definerer produktet. Det er det som definerer deres estetikk som merkevare og kolleksjonene deres som helhet.

Shop the look