Keri Japan Dawn

2 200,-
Størrelse

Wide fit jeans fra Livid, konstruert med en noe åpen linning, buet i ryggen og sitter behagelig gjennom hoftene og setet med et senket skritt. Deretter rett fra toppen av låret helt ned til en bred benåpning. Perfekt for de som foretrekker en mer avslappet passform med et lett utsvinget eller baggy utseende. Det lange livet gjør at Keri kan brukes både lavere på hoftene med et senket skritt, eller høyere på midjen ved å velge riktig størrelse. Takket være de langfibrede indigo-rope-dyed garnene i stoffet avslører Japan Dawn en utrolig dybde av farge og herlig tekstur. Ikke for lys og ikke for mørk. Et definitivt essensielt plagg.

  • Loose leg jeans
  • Baggy passform
  • Mellomblå vasket rope-dyed indigo denim
  • Renning farget i indigo, naturlig farget veft
  • Garvet skinnlapp med voksbehandling, laget i Italia
  • YKK-knapper og glidelås i sølv, og solid kobber nagler
  • Sydd med polykjerne bomullstråd
  • Produsert ved Lisama, Portugal

Farge: Blå

100% bomull.

Veid til 13 oz per kvadratyard, gir den både kvalitet og holdbarhet. "Oz" står for "ounces", en enhet for å måle vekt. 10,6 oz refererer til vekten av denimstoffet per kvadratyard, noe som indikerer kvaliteten og holdbarheten. Rope dye-teknikk som gjør at denimen blekner i kontrast og gir mer liv over tid.

Den åpne linningen gir en god passform for rettere kroppstyper, men kan også gå ned i størrelse for å passe en smalere midje og få den høy på livet.

Livid er et helt nytt merke hos Retro! Vi tilbyr de klassiske og tidløse jeansene fra merket. Jeansmodellene Kai Japan og Jone Japan kommer i flere ulike vasker. Kai Japan har en løsere passform i motsetning til Jone Japan som har en smalere passform. Dette er jeans du kommer til å strekke deg etter hver dag, og som varer sesong etter sesong.

Livid Jeans har fokus på ingrediensene

Livid er et norsk klesselskap som henvender seg til den japanske finessen innen stoffkonstruksjon og samtidig opprettholder de klassiske silhuettene av moderne skandinavisk design. Dedikert til å hedre gamle tradisjoner i å lage jeans, og inspirert av en tid da overlegen kvalitet, støtte lokal handel og ta vare på egne plagg var viktig.

Livid oppsto fra et stoff- og konstruksjonsorientert perspektiv som tar sikte på å bevare tradisjoner ved å bygge kvalitetsprodukter. Livid har alltid trodd på å skape et fundament der ingrediensen definerer produktet. Det er det som definerer deres estetikk som merkevare og kolleksjonene deres som helhet.