Tia Japan Black

2 300,-
Størrelse

Klassisk jeans med rett passform og høyt liv fra Livid. Tia Japan Black straight leg jeans har en flatterende silhuett og passer til alle kroppsformer. Den har en høy rygg- og frontstigning, formet for å følge kurvene dine på en elegant måte. Deretter rett og sjenerøs fra toppen av låret, helt ned og ender i en bred og rett benåpning. Med større baklommer plassert bredt for å gi en flatterende effekt, er Tia en tidløs favoritt i garderoben. Denne jeansen er laget av et slitesterkt denimstoff noe som gir den både kvalitet og holdbarhet. Takket være den unike rope dye-teknikken, vil denimen blekne i kontrast over tid og gir mer og mer liv, noe som resulterer i en denim som bare blir vakrere med årene. En annen detalj er at overflaten på denne denimen har vært en antistøvbehandling, som hindrer lo fra å feste seg til overflaten av stoffet. Invester i komfort, stil og kvalitet med Tia Japan Black fra Livid.

  • Straight leg jeans
  • Høy på livet
  • Formet for å følge kurvene dine
  • Både tråd i lengde- og bredderetning er farget svart
  • Rope dye-teknikk som gjør at denimen blekner i kontrast og gir mer liv over tid
  • Antistøvbehandlet
  • Svart skinnlapp med voksbehandling, laget i Italia
  • YKK-knapper og glidelås i sølv, og solid kobber nagler
  • Sydd med polykjerne bomullstråd
  • Produsert ved Lisama, Portugal

Farge: Svart

96% bomull / 4% polyuretan.

Denne jeansen er laget av et slitesterkt denimstoff vevd på den anerkjente japanske stoff-fabrikken, Kuroki. Veid til 10,6 oz per kvadratyard, gir den både kvalitet og holdbarhet. "Oz" står for "ounces", en enhet for å måle vekt. 10,6 oz refererer til vekten av denimstoffet per kvadratyard, noe som indikerer kvaliteten og holdbarheten. Dette bestemte stoffet er laget med et premium svart svovelfargestoff som holder den mørke nyansen lenger enn de fleste stoffene i samme segment. Takket være den unike rope dye-teknikken, vil jeansen få en naturlig slitasje over tid, og avsløre det autentiske bomullsstoffet under. 

Benåpning som måler 22,6 cm i en 26" midje.

Livid er et helt nytt merke hos Retro! Vi tilbyr de klassiske og tidløse jeansene fra merket. Jeansmodellene Kai Japan og Jone Japan kommer i flere ulike vasker. Kai Japan har en løsere passform i motsetning til Jone Japan som har en smalere passform. Dette er jeans du kommer til å strekke deg etter hver dag, og som varer sesong etter sesong.

Livid Jeans har fokus på ingrediensene

Livid er et norsk klesselskap som henvender seg til den japanske finessen innen stoffkonstruksjon og samtidig opprettholder de klassiske silhuettene av moderne skandinavisk design. Dedikert til å hedre gamle tradisjoner i å lage jeans, og inspirert av en tid da overlegen kvalitet, støtte lokal handel og ta vare på egne plagg var viktig.

Livid oppsto fra et stoff- og konstruksjonsorientert perspektiv som tar sikte på å bevare tradisjoner ved å bygge kvalitetsprodukter. Livid har alltid trodd på å skape et fundament der ingrediensen definerer produktet. Det er det som definerer deres estetikk som merkevare og kolleksjonene deres som helhet.